Notícies

Semega entrega material de protecció a l'Hospital de Palamós per fer front a la COVID-19

Foto : Semega entrega material de protecció a l'Hospital de Palamós per fer front a la COVID-19

Els Serveis de Millora i Expansió Ramadera i Genètica Aplicada (Semega) de la Diputació de Girona han fet entrega a l'Hospital de Palamós, a través del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, de diferent material de protecció per fer front a la situació d'emergència sanitària actual causada per la COVID-19.

En concret, ha cedit 2.000 guants de nitril, a més de 350 granotes plastificades d'un sol ús (set capses de 50 unitats) i 1.500 sobrebotes de plàstic (tres capses de 500 unitats) que pertanyien a l'ANCRI (Associació Nacional de Criadors d'Ovins de Raça Ripollesa), amb qui Semega col·labora habitualment. Tot plegat per reforçar la disponibilitat de material de protecció per als professionals sanitaris que ofereixen atenció directa a l'Hospital de Palamós.

Semega es va crear l'any 1970 amb l'objectiu de donar suport al sector ramader de les comarques gironines mitjançant activitats d'assessorament tècnic de desenvolupament tecnològic i de formació i divulgació. A la finca Camps i Armet, de Monells, s'ubiquen les seves oficines i també la granja que la Diputació va cedir a l'IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries).