Notícies

Visita institucional de l’Associació Catalana de Municipis

Foto : Visita institucional de l’Associació Catalana de Municipis

Aquest matí, a l’edifici de Can Forn de la Diputació de Girona, el president de l’ens supramunicipal, Miquel Noguer, ha rebut la visita del president de  l'Associació Catalana de Municipis (ACM), Lluís Soler, que ha estat acompanyat per diversos representants de l’entitat.

Aquesta és la primera vegada que Lluís Soler visita la corporació com a president de l’ACM després de la seva elecció el 20 de setembre passat. Durant la visita ha exposat les diferents accions estratègiques que la nova direcció de l’associació vol dur a terme els propers anys. A més, s’han posat sobre la taula les diferents línies de col·laboració que pot tenir l’ACM amb la Diputació de Girona, de la qual el president de la Diputació, Miquel Noguer, és membre nat.

L’ACM compta amb més d’un miler de municipis catalans associats. Entre les seves tasques es troben la defensa i la representació dels interessos del món local davant d’altres administracions supramunicipals. A més, també duen a terme l’assessorament i el suport, així com l’anàlisi, en tot el que afecta el món local.