Notícies

Inaugurat el II Congrés d’Emprenedoria Alta Mar 

Foto : Inaugurat el II Congrés d’Emprenedoria Alta Mar 

El diputat Jordi Camps ha participat en l’obertura de l’esdeveniment, que tindrà lloc avui dijous i demà al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge
 

Jordi Camps, diputat delegat de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Girona, ha participat aquest matí en la inauguració del II Congrés d’Emprenedoria Alta Mar, que tindrà lloc entre avui dijous i demà al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge. En l’acte, també hi han intervingut Miquel Bell-lloch, alcalde de Calonge i Sant Antoni, i Quim Gudayol, president del congrés i del viver d’empreses Alta Mar. 

L’esdeveniment, impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, va néixer fa un any amb l’objectiu de promoure l’emprenedoria en el territori, oferir un espai de formació i esdevenir també un aparador per al talent local. Enguany, la temàtica gravita al voltant de la innovació, un dels motors essencials per a la creació i el creixement empresarial. A més, en aquesta edició, s’ha atribuït un paper rellevant a les dones en el segon dia de les jornades. En aquest sentit, l’Associació de Dones Empresàries i Directives de l’Empordà (ADEDE) també ha participat activament en l’organització del congrés. «La capacitat d’emprenedoria és un talent que totes les institucions hem de promoure i desenvolupar per incentivar el sector empresarial. Per això, des de la Diputació, donem suport a iniciatives tan interessants com aquesta», ha destacat Jordi Camps en el seu torn de paraula. 

Santiago Niño Becerra i Carme Ruscalleda són els convidats estrella d’aquest II Congrés d’Emprenedoria Alta Mar. L’economista i catedràtic d’estructura econòmica de la Universitat Ramon Llull analitzarà aquesta tarda, en una conferència magistral, l’economia local davant el canvi de model econòmic, i la xef amb set estrelles abordarà demà divendres el tema de la cultura culinària del territori com a factor inspirador, atractiu, original i motor econòmic. L’esdeveniment compta amb un programa ple de ponències i taules rodones, a càrrec de professionals de diferents àmbits.