Notícies

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, en la presentació dels 25 anys de Cuina Volcànica

Foto : El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, en la presentació dels 25 anys de Cuina Volcànica

El vicepresident primer Jaume Dulsat ha intervingut en l’acte celebrat a Barcelona

 

L’espai Born to Cook de Barcelona ha estat l’escenari escollit per Cuina Volcànica per presentar aquest migdia els actes de commemoració dels 25 anys del col·lectiu. Hi ha participat Jaume Dulsat, vicepresident primer del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, organisme que hi dona suport.

En el marc dels actes de l’efemèride, Cuina Volcànica organitzarà una campanya de promoció a Barcelona mitjançant col·laboracions amb restaurants de la ciutat. Entre l’11 i el 13 de novembre, hi haurà tres sopars temàtics a La Gormanda, Manairó i Dos Torres, amb l’objectiu d’acostar al públic local i als visitants la cuina garrotxina, basada en un receptari tradicional, creatiu i atrevit. Aquesta iniciativa compta amb Fina Puigdevall, xef i propietària del restaurant Les Cols d’Olot, com a ambaixadora d’honor.

El col·lectiu Cuina Volcànica neix l’any 1994 com a fruit de la inquietud d’un grup de restauradors que volien reivindicar la cuina local i els productes del territori, establir relacions amb els productors de la Garrotxa i crear nous receptaris per als seus propis establiments. Els vuit restaurants que formen part de Cuina Volcànica són la Font Moixina, La Deu i La Quinta Justa, a Olot; l’Hostal dels Ossos, a Batet de la Serra; Can Xel, a Santa Pau; Sant Miquel i L’Hostalet, a la Vall d’en Bas i Ca la Matilde, a Sant Feliu de Pallerols.