Notícies

Presentació del Circuit Gironí de Cros 2019-2020

Foto : Autoria: Generalitat

29è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva

16è Trofeu Diputació de Girona


Jordi Masquef, diputat d'Esports de la Diputació de Girona; Josep Pujols, delegat territorial d'Esports a Girona; Salvador Balliu, president del Consell Comarcal de la Selva; Salvador Miquel, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i Jaume Ferret, vocal de la Federació Catalana d'Atletisme, han presentat avui el Circuit Gironí de Cros - 29è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva, 16è Trofeu Diputació de Girona, a la sala Carles Rahola de la Generalitat de Catalunya.

La Diputació de Girona cada any dona suport a aquesta competició esportiva, que apropa els esportistes d'elit i els amateurs. A l'acte de presentació també hi han participat els atletes Àngel Mullera, Jonathan Romeo i Bouba Sabally, del Club Atletisme Lloret, la Selva, i Santiago Catrofe i Bàrbara Ramón, del Club Atletisme Santa Cristina, així com representants dels consells esportius de la demarcació de Girona i de la Federació Catalana d'Atletisme.

El diputat delegat del Servei d'Esports, Jordi Masquef, ha assenyalat en la presentació que «la Diputació treballa decididament per impulsar l'esport en totes les seves vessants i fer-lo arribar a tots els ciutadans de les comarques gironines».

Masquef també ha remarcat la col·laboració entre les diferents institucions per consolidar aquest circuit i ha instat els presents «a continuar treballant com fins ara perquè les comarques gironines continuïn sent el referent que són en la modalitat de cros».

El calendari serà: Santa Coloma (3de novembre), Sant Hilari (10 de novembre), Riudellots (24 de novembre), Vidreres (12 de gener) i Caldes de Malavella (19 de gener)

La primera prova del Circuit Gironí de Cros tindrà lloc a Olot el pròxim 27 d'octubre, i la darrera es realitzarà el 19 de gener a Caldes de Malavella.