Notícies

Visita oficial al Consell Comarcal de la Garrotxa i als municipis de les Preses i Tortellà

Foto : Autoria: M. MillanAjuntament de Tortellà

El vicepresident Pau Presas segueix visitant municipis de la demarcació


El vicepresident primer de la Diputació de Girona, Pau Presas, acompanyat de la diputada de Medi Ambient, Anna Barnadas, continuant amb les visites al territori, han anat al Consell Comarcal de la Garrotxa i als municipis de les Preses i Tortellà, per tal de donar a conèixer els serveis de Cooperació Local als responsables municipals.

La intenció de les visites és conèixer de primera mà les necessitats del territori i així poder-hi donar resposta des de la Diputació de Girona.

Al Consell Comarcal de la Garrotxa han estat rebuts pel president del Consell, Santi Reixach, amb el qual han parlat del Pla Estratègic del Consorci de l'Alta Garrotxa, sobre la política de prevenció d'incendis a la comarca i sobre la transició ecològica.

Una vegada finalitzada la reunió, el vicepresident Pau Presas, la diputada Anna Barnadas i el president del Consell Comarcal, Santi Reixach, han atès els mitjans de la comarca: els han remarcat la importància de la transició energètica i l'aposta que fa la Diputació de Girona per impulsar les calderes de biomassa a les comarques gironines.

Ajuntament de les Preses
A les Preses, han visitat l'Ajuntament, on s'han reunit amb l'alcalde, Pere Vila Frigola, i amb el regidor Lluís Guillaumes. En la trobada han parlat de les instal·lacions esportives i culturals de què disposa el municipi i sobre la problemàtica de la carretera de les Preses, que ocasiona algunes molèsties als veïns.

Ajuntament de Tortellà
A Tortellà, s'han reunit amb l'alcalde, Josep Reig, i amb regidors per tractar, entre altres qüestions que afecten el municipi, temes de medi ambient enfocats a les energies renovables.