Notícies

Visita oficial de cooperació internacional a Guatemala

Foto : Visita oficial de cooperació internacional a Guatemala
El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, dins de la política de cooperació internacional de la institució, ha visitat oficialment la ciutat d'Aguacatán (Guatemala), on, amb la col·laboració de l'associació GERD (Grup Editor de la Revista del Discapacitat), de Sarrià de Ter, la Diputació de Girona ajuda a subvencionar la construcció d'una escola d'educació especial per a mainada amb discapacitats al departament de Huehuetenango.

En el decurs d'aquesta visita s'ha entrevistat amb l'alcalde de la ciutat, Selvin Villatoro, que l'ha acompanyat en el recorregut per la zona.

El projecte que es porta a terme és fruit de la col·laboració de la Diputació de Girona amb l'associació GERD. Enguany, l'ajut de la Diputació de Girona va dirigit a equipar la sala de fisioteràpia de l'escola d'educació especial Maestro Fermín, d'Aguacatán.

El president, Miquel Noguer, ha remarcat que «la Diputació de Girona és favorable a una política pública d'ajut i cooperació internacional per protegir la població més desfavorida socialment establint aquesta línia d'ajuts a entitats que ho necessiten per poder portar a terme activitats humanitàries». També ha remarcat que «treballar per a la millora de les condicions de vida de la gent és la raó de ser de l'associació gironina GERD i és una prioritat per a la institució pública que presideixo».