Notícies

Empresaris i polítics d'Overijssel (Holanda) visiten la Diputació de Girona per conèixer els projectes del Consorci Vies Verdes

Foto : Empresaris i polítics d'Overijssel (Holanda) visiten la Diputació de Girona per conèixer els projectes del Consorci Vies
La Diputació de Girona ha acollit aquesta tarda la recepció d'una delegació holandesa en la seva visita a les comarques gironines. El president del Consorci Vies Verdes, Albert Gómez, ha rebut aquest grup d'empresaris i càrrecs oficials d'Overijssel (Holanda), una regió pionera en el sector turístic especialitzat en el ciclisme.

Durant la trobada amb aquesta delegació de la província Overijssel -la regió holandesa amb més càmpings de 5 estrelles- se'ls ha mostrat el que du a terme la Diputació de Girona i el Consorci de les Vies Verdes arreu del territori per fomentar el cicloturisme. Albert Gómez, diputat i president del Consorci Vies Verdes, ha manifestat que «arrel del conveni de col·laboració entre les nostres entitats (associació de càmpings de Girona) i de l' interès dels holandesos per veure exemples de cicloturisme, els hi hem presentat els projectes que duem a termes sobre Vies Verdes i Pirinexus. Aquesta és una manera de crear sinergies internacionals, un element clau a l'hora d'atraure turistes a casa nostra, en un tipus de turisme molt especialitzat». L'intercanvi d'experiències és una manera de crear llaços internacionals. Una forma més per donar a conèixer la nostra destinació i atraure turisme molt especialitzat.

La trobada s'emmarca  en el conveni de col·laboració signat el 2016 entre el Consorci de les Vies Verdes i l'associació de càmpings de Girona per compartir accions promocionals del territori conjuntes, estudis de mercat i qualsevol altra acció que  comporti un benefici pel desenvolupament econòmica i turístic del territori.