Notícies

Miquel Noguer presenta el XIV Congrés Internacional de Recursos Humans

Foto : Miquel Noguer presenta el XIV Congrés Internacional de Recursos Humans
Avui al matí, Miquel Noguer ha assistit a la presentació de les jornades del XIV Congrés Internacional de Recursos Humans. Les jornades del congrés tindran lloc demà i dissabte, dies 16 i 17 de febrer de 2018, i estan organitzades per l'entitat Training & Networking amb la col·laboració de la Diputació de Girona i altres institucions gironines.

Miquel Noguer ha desitjat als assistents que aquest congrés sigui productiu, i els ha animat a visitar, en el seu temps de descans, la ciutat, «que acull tots els seus convidats amb els braços oberts».

En una època de transformacions profundes, el procés de canvi digital afecta ja totes les esferes socials i també, particularment, l'àmbit dels recursos humans. Aquest canvi ha estat accelerat: s'ha passat de l'arribada incipient de les noves tecnologies a una completa implementació, a la qual un gran nombre de persones s'han hagut d'adaptar en molt poc temps. Així, la digitalització en l'àmbit dels recursos humans té un paper central en aquest congrés internacional.

El vicepresident també ha volgut destacar que la Diputació de Girona es preocupa especialment per qüestions com la paritat de gènere o la conciliació laboral i familiar, però també per la innovació i el lideratge de les empreses i el seu lligam amb el territori. «Considerem que com més pròxims al territori siguin els treballadors, els formadors, les persones que prenen les decisions en les empreses, més sinergies podrem crear per assolir plegats la màxima competitivitat. És en aquest punt en què demanem als responsables de recursos humans que valorin l'arrelament al territori dels seus treballadors i directius.» Miquel Noguer també ha afegit que «a la Diputació creiem que la deslocalització productiva ha de ser substituïda per la localització del talent. La proximitat permet la conciliació, i la conciliació fa que els treballadors tinguin un punt més de satisfacció i felicitat, i això, a la fi, implica que s'identifiquin amb la companyia per a la qual treballen i que, per tant, siguin més productius».

Training & Networking és una empresa que busca la transferència de coneixement, talent i valors. Té com a objectiu l'organització de conferències per crear sinergies i intercanviar experiències en un marc creat per afavorir el treball en xarxa (networking) actiu entre els assistents i els conferenciants. Aquesta organització està compromesa a promoure i fomentar pràctiques en matèria de recursos humans, responsabilitat social corporativa o educació.

Podeu visitar el seu lloc web aquí.