Notícies

Neix «Palafrugell+», un tiquet únic que permet l’accés als principals espais culturals i naturals del municipi

Foto : Neix «Palafrugell+», un tiquet únic que permet l’accés als principals espais cultural

El municipi baixempordanès de Palafrugell oferirà a partir de l’1 d’octubre el tiquet únic «Palafrugell+», que, per un preu reduït de 8 euros, permetrà l’accés als espais següents: Jardí Botànic de Cap Roig, Conjunt Monumental de Sant Sebastià de la Guarda, Fundació Josep Pla, Museu del Suro, Dipòsit d’Aigua Modernista de Can Mario i Fundació Vila Casas - Museu Can Mario.

El tiquet té validesa durant un any, i també compta amb un retallable bescanviable per gaudir d’una activitat cultural exclusiva, que canviarà cada mes i que pot consistir en un preu reduït, un 2 × 1 o l’accés privilegiat a alguna activitat programada. Per obtenir aquest descompte o accés, per al qual hi haurà un nombre limitat d’unitats, s’haurà de fer la reserva i lliurar el tiquet retallable del talonari que correspongui a aquest ús. 

El tiquet es podrà adquirir a partir de l’1 d’octubre als espais que formen part d’aquest projecte, a les oficines de Turisme del municipi i al punt d’informació del Teatre Municipal de Palafrugell.

La iniciativa ha estat possible gràcies a la col•laboració de diverses entitat públiques i privades, que han subscrit un conveni de col•laboració. Es tracta concretament de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell, el Museu del Suro, la Fundació Josep Pla, la Fundació Vila Casas i la Fundació Bancària Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, “la Caixa”.

L’acte de presentació ha comptat amb la participació de Pere Vila, president de la Diputació de Girona i de la Fundació Josep Pla; Juli Fernández, alcalde de Palafrugell; Albert Gómez, primer tinent d’alcaldia i regidor de Promoció Econòmica de Palafrugell; Joan Ollé, director del Jardí Botànic de Cap Roig, en representació de la Fundació “la Caixa”, i Joan Torras, director general de la Fundació Vila Casas.  

Més informació a: www.visitpalafrugell.cat