Notícies

"Un petit homenatge a l’escriptura i a la lectura"

Foto : "Un petit homenatge a l’escriptura i a la lectura"

Tal com va afirmar ahir Cristina Masanés, comissària de l’exposició Llibres parlats. Trenta anys d’exposicions de llibres, la mostra que acull la Casa de Cultura de Girona vol ser “un petit homenatge a l’escriptura i a la lectura.”

L’exposició mostra, a través de material enregistrat pel llibreter Guillem Terribas, les presentacions de llibres de més de mil autors, que es van fer a la llibreria del carrer Hortes, 22 durant tres dècades, entre el 1978 i el 2008.

A la presentació hi va assistir el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell; el president de la Diputació, Jaume Torramadé; l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la comissària de l’exposició, Cristina Masanés. El president de la Diputació de Girona ha elogiat la feina de la Llibreria 22, que ha estat “eina de foment de la cultura i les lletres a Girona”, i ha manifestat que se sent orgullós d’acollir la mostra a la ciutat de Girona ja que “és una peça més que s’afegeix a la tasca de divulgació de les lletres de casa nostra”.

L’exposició vol convidar els visitants a elaborar el seu propi llibre a partir d’unes targetes que contenen citacions de diferents autors, totes extretes de presentacions de llibres a la Llibreria 22.