Notícies

Una trentena de tècnics municipals assisteixen a la jornada «Tastets d'habitatge»

Foto : El diputat de d'Habitatge, Pere Cabarrocas, i la tècnica d'Habitatge, Anna Pla

La jornada «Tastets d’habitatge», organitzada pel Servei d’Habitatge de la Diputació de Girona, ha comptat amb l’assistència d’una trentena de tècnics municipals, càrrecs electes i persones que treballen en el camp social per afavorir l’accés a l’habitatge.

La trobada s’ha celebrat aquest matí al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, i ha estat presentada pel nou diputat d’Habitatge, Pere Cabarrocas. Cabarrocas ha destacat que l’objectiu principal de la jornada ha estat conèixer les actuacions més destacades de planificació i execució de polítiques d’habitatge que s’han portat a terme en els darrers tres anys als ajuntaments gironins amb el suport de la Diputació de Girona.

El Servei d’Habitatge de la Diputació de Girona, per tal de seguir amb el camí del suport a la planificació i a l’actuació directa des dels ajuntaments com a última Administració actuant i com a Administració que dóna servei directe al ciutadà, té l’objectiu de donar eines als ens locals per millorar l’aplicació d’aquestes polítiques segons les necessitats i característiques de cada municipi.

Així doncs, oferint aquest espai d’intercanvi d’informació, es crea un debat que enriqueix la qualitat dels projectes d’estudi o d’actuació municipal per afrontar diferents realitats en tots els àmbits relacionats amb l’habitatge, i que permet conèixer de primera mà els avantatges i els inconvenients viscuts en primera persona en el procés de desenvolupament d’un projecte o estudi.

 

Més informació: