Notícies

Distingeixen Hipra i el director esportiu del Girona FC, Quique Cárcel, amb el Premi Girona Talent 2024

Foto : Fotos: G. Sánchez / Iconna

El vicepresident primer de la Diputació de Girona, Pau Presas, ha lliurat el guardó a l'empresa farmacèutica per ser un referent al territori i reconeguda arreu del món

L'empresa Hipra, amb seu a Amer, i el director esportiu del Girona FC, Quique Cárcel, han rebut aquest dijous a l'auditori Josep Irla de la Generalitat a Girona el Premi Girona Talent 2024, atorgat per l'associació Catalunya Valley. Han estats distingits per la seva trajectòria, per ser referents al territori i per prestigiar Girona i el talent arreu del món.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de Girona, Lluc Salellas; el vicepresident primer de la Diputació de Girona, Pau Presas; el diputat al Parlament de Catalunya, Víctor Puga, i el director dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball de la Generalitat a Girona, Joan Martí, entre d'altres. 

El vicepresident, Pau Presas, ha entregat un dels guardons al director general de la divisió de Salut Humana d'Hipra, Carles Fàbrega. En la seva intervenció, Fàbrega ha destacat: «Més enllà del nostre propòsit de vetllar per un món més saludable, ens mou el compromís que les persones trobin a Hipra un projecte engrescador on poder créixer professionalment. De les 2.500 persones que formen el grup, gairebé 1.500 resideixen a les comarques gironines».

El director esportiu del Girona FC, Quique Cárcel, ha rebut el guardó de mans de l'alcalde de Girona, Lluc Salellas. L'executiu fa deu anys que treballa en el club gironí, que enguany ha assolit un èxit històric: acabar en tercera posició la lliga espanyola i classificar-se per jugar la Lliga de Campions la temporada que ve.

Abans del lliurament de premis, s'han fet diverses ponències en relació amb la música, l'esport, la responsabilitat social corporativa, la innovació i l'empresa. Tots els ponents han rebut un lot de productes de Girona Excel·lent, el segell de qualitat agroalimentària de la Diputació de Girona. 

A l'acte, que ha comptat amb les actuacions musicals de Querat i Albert Bosch i el productor musical Miro Grütter, hi han assistit un centenar de persones.