Notícies

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, visita les instal·lacions d'Hipra a Amer

Foto : El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, visita les instal·lacions d'Hipra a Amer

En el marc de la Setmana Girona Talent, que inclou cinc dies d'activitats arreu de la demarcació, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha visitat aquest dijous al matí les instal·lacions d'Hipra a Amer.

L'empresa farmacèutica biotecnològica, amb una sòlida presència internacional, està enfocada en la prevenció per a la salut animal i humana, amb una àmplia gamma de vacunes altament innovadores i un servei de diagnòstic avançat. Actualment, els seus productes arriben a clients de més de cent països dels cinc continents.

Juntament amb el president, Miquel Noguer, hi han assistit l'alcaldessa d'Amer, Maria Rosa Vila; el rector de la Universitat de Girona, Joaquim Salvi; l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, i la vicealcaldessa de Girona, Gemma Geis, entre d'altres.

El vicepresident executiu d'Hipra, Carlos Montañés; la senior manager d'HipraPeople, Núria Pairot, i el director de Salut Humana d'Hipra, Carles Fàbrega, han donat la benvinguda als visitants i els han fet una explicació sobre el passat, el present i les previsions de futur de l'empresa. Posteriorment, els assistents han participat en una visita guiada a les instal·lacions d'Hipra i de la filial GoodGut, una empresa biotecnològica dedicada al desenvolupament d'un test de diagnòstic i productes de tractament per a malalties digestives basades en la microbiota intestina.