Notícies

La Liga+ dedica un programa als nous camps de golf de la demarcació i als atractius turístics de la Costa Brava 

Foto : La Liga+ dedica un programa als nous camps de golf de la demarcació i als atractius turístics de la Costa Brava 

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, participa en el programa Ruta 21: Costa Brava Golf, que tracta sobre destinacions de golf i que s'emetrà properament a la plataforma digital temàtica La Liga+.

El programa dedicat a la Costa Brava mostrarà els nous camps de golf d'aquesta destinació, així com diversos atractius de l'oferta turística cultural i gastronòmica de la demarcació de Girona.

El president, Miquel Noguer, ha destacat que la demarcació compta amb una «àmplia i inacabable oferta d'experiències enogastronòmiques i culturals i d'activitats de gamma alta. Tenim propostes i serveis de gran qualitat que mostren els valors i l'autenticitat d'una destinació oberta els 365 dies de l'any».

«Recórrer els camins de ronda de la Costa Brava, anar en bicicleta per les vies verdes, tastar els vins de la DO Empordà, gaudir de la gastronomia del territori en restaurants amb estrelles Michelin o viure els festivals de música són algunes de les experiències més autèntiques que ofereix la Costa Brava al visitant que busca gaudir d'unes vacances memorables», hi ha afegit.

Aquesta acció promocional s'impulsa amb la participació de l'Associació de Camps de Golf de la Costa Brava i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona.