Notícies

La Setmana Girona Talent 2024 tindrà lloc del 10 al 14 de juny, amb el suport de la Diputació de Girona

Foto : La Setmana Girona Talent 2024 tindrà lloc del 10 al 14 de juny, amb el suport de la Diputació de Girona

La vicepresidenta segona, M. Àngels Planas, ha intervingut en la presentació de la programació, que culminarà amb l'acte de lliurament dels premis Girona Talent i la Beca Girona Hub, a l'Auditori Josep Irla de Girona

La sala Miquel Diumé de l'Ajuntament de Girona ha estat l'escenari aquest dimarts al migdia de la presentació de la Setmana Girona Talent 2024, que inclourà cinc dies d'activitats, del 10 al 14 de juny, en diferents punts de la demarcació de Girona. El propòsit de la iniciativa, impulsada per l'Associació Catalunya Valley, és afavorir l'expansió del talent, les idees, el coneixement, la innovació i l'emprenedoria del territori.

L'acte ha comptat amb les intervencions de la vicepresidenta segona de la Diputació de Girona, M. Àngels Planas; la vicealcaldessa de Girona, Gemma Geis, i la presidenta de l'Associació Catalunya Valley, Mònica Manzanera. 

Les jornades, que preferentment tindran lloc a la ciutat de Girona, pretenen crear un entorn que afavoreixi la interacció i el vincle entre diferents agents de la demarcació, des dels centres de recerca i innovació fins als instituts i la Universitat de Girona (UdG), passant per empreses i inversors financers. Ho faran a través de ponències, trobades i col·loquis, així com amb sessions de treball en xarxa (networking). 

El dijous 13 de juny a la tarda, a l'Auditori Josep Irla de la Generalitat de Girona, tindrà lloc l'acte de lliurament dels premis Girona Talent i de la Beca Girona Hub.

«Les comarques gironines són un terreny fèrtil en talent, i el nostre repte col·lectiu ha de ser captar-lo i retenir-lo. Per això, hem de ser capaços de generar sinergies i de crear un ecosistema que permeti la retenció d'aquest talent de quilòmetre zero, i que també actuï de pol d'atracció perquè en vingui de fora», ha incidit la vicepresidenta M. Àngels Planas, i ha afegit: «La Diputació de Girona està compromesa a posar el seu gra de sorra perquè les comarques gironines siguin una regió encara més dinàmica, viva i competitiva». 

La Setmana Girona Talent aspira a mantenir-se com un projecte continuista, proposant cada any un tema d'interès local relacionat amb la promoció del talent.