Notícies

Sis mil participants prenen part durant el cap de setmana en la desena edició dels Jocs Emporion, al Baix Empordà

Foto : Fotos: E. Kelele

Deu municipis de la comarca s'han omplert d'activitats lúdiques i esportives adreçades sobretot a nens i nenes, però també a altres col·lectius, com la gent gran

Els Jocs Emporion han tornat a constatar aquest cap de setmana que estan plenament consolidats i arrelats a les comarques gironines. En la desena edició, han reunit sis mil participants, entre esportistes, entrenadors, tutors i jutges, durant tot el cap de setmana a la comarca del Baix Empordà.

Els municipis de Begur, la Bisbal d'Empordà, Palafrugell, Palamós, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro, Torroella de Montgrí, Calonge i Sant Antoni i Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró han bullit d'activitat durant tres dies amb un esdeveniment obert a tots els públics. 

Principalment, s'hi ha dut a terme activitats per als més petits, en esports com el corfbol, l'atletisme, la gimnàstica artística, el futbol 7, l'handbol, el bàsquet, el voleibol, el judo, el rugbi de platja, el patinatge, la natació, l'hoquei i la gimnàstica rítmica. 

En paral·lel, ha tingut lloc una trobada esportiva per a gent gran; l'activitat «Barça activa't», dins el programa d'inclusió social de la Fundació FC Barcelona, en el qual participa la Diputació de Girona, i activitats d'esport adaptat, entre les quals hi ha la jornada d'educació i olimpisme «Esport inclusiu. Esport per a tothom» al castell de Calonge. 

L'esdeveniment està impulsat per la Diputació de Girona, amb el suport de la Representació Territorial de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, la coordinació tècnica dels consells esportius de la demarcació i la col·laboració dels ajuntaments dels municipis implicats. 

L'edició del 2025, que també serà durant el mes de maig, tindrà lloc a la comarca del Gironès.