Notícies

Primera visita institucional a la Diputació del nou bisbe de Girona, fra Octavi Vilà

Foto : Fotos: J. Castro / Iconna

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha rebut aquest dimecres al matí a la seu de l'ens supramunicipal el nou bisbe de Girona, fra Octavi Vilà, que va prendre possessió de la diòcesi de Girona el passat diumenge 21 d'abril a la catedral de Girona. 

Tots dos ja es van trobar a la seu del Bisbat pocs dies abans de la seva ordenació episcopal i avui han mantingut la primera trobada institucional a la Diputació de Girona, en la qual han pogut tractar sobre temes diversos de les comarques gironines.

Al principi de la reunió, el bisbe de Girona ha signat al Llibre d'Honor de la Diputació i el president, Miquel Noguer, li ha fet entrega d'una reproducció d'El somni de Jacob. 

També han visitat el muntatge de «Girona, Temps de Flors», que acull el pati de Can Forn. Es tracta d'una composició emmarcada en el projecte LIFE medCLIFFS, del qual la Diputació de Girona és un dels socis i que es focalitza en el Parc Natural de Cap de Creus. El muntatge pretén donar visibilitat a les espècies de flora exòtica invasora i saber-les diferenciar de les autòctones.