Notícies

Lluís Camós, PORDAMSA, Anna Garriga, Jordi Tubella i Eladi Balletbó, distingits amb els premis T de Turisme

Foto : Lluís Camós, PORDAMSA, Anna Garriga, Jordi Tubella i Eladi Balletbó, distingits amb els premis T de Turisme

El lliurament d'aquests guardons ha tingut lloc en el marc de l'onzè Memorial Jordi Comas

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, ha participat aquest divendres en l'onzè Memorial Jordi Comas, que ha tingut lloc a l'Hotel Costa Brava de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró.

Durant la gala, s'han entregat els premis T (Turisme, Territori i Transversalitat), que la Fundació Jordi Comas Matamala va instaurar el 2017 amb el propòsit d'homenatjar les persones o iniciatives que excel·lissin en el sector turístic i en una visió transversal del turisme des de diferents àmbits socials.

Conjuntament amb la presidenta de la Fundació, Carme Hospital, el president, Miquel Noguer, ha lliurat les distincions a Jordi Tubella i a Eladi Balletbó (a títol pòstum) -l'han recollit en el seu nom Àlex Balletbó i Diana Balletbó-, com a pioners del turisme nàutic a la Costa Brava.

La resta de guanyadors han estat l'empresari Lluís Camós, per la seva trajectòria en el món de l'hostaleria i el turisme; la doctora Anna Garriga, per la tasca que duu a terme de divulgació dels valors econòmics i socials de l'activitat turística des de l'àmbit acadèmic, i l'empresa PORDAMSA, propietat de Montse Fuster i Manel Puigdemont, per contribuir a l'excel·lència de la proposta hostalera de la Costa Brava.

Durant la cloenda, el president, Miquel Noguer, ha lloat la figura i el llegat de Jordi Comas, i ha felicitat els guardonats: «És just reunir-nos per reconèixer i donar visibilitat als nostres conciutadans, a persones i treballadors exemplars, que des de diversos espais i àmbits, contribueixen a projectar valors com la cultura de l'esforç, el compromís, la responsabilitat i l'estima a la nostra terra. Persones que contribueixen a fer que el nostre sector turístic segueixi prosperant i sent capdavanter al país».

També hi han assistit l'alcalde de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró, Maurici Jiménez; la delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral; la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech, i l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols i diputat de la Diputació de Girona, Carles Motas. El director de la Fundació Jordi Comas Matamala, Martí Sabrià, ha intervingut en la part inicial de l'acte per exposar el programa d'activitats de l'entitat per a aquest any.