Notícies

Trobada a Barcelona dels presidents i presidentes de les quatre diputacions catalanes

Foto : Fotos: Pau Fabregat / Diputació de Barcelona

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha participat aquest dijous en una trobada amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, a Can Serra, seu de la Diputació de Barcelona. 

La reunió s'emmarca en les trobades periòdiques que mantenen els caps de govern d'aquestes institucions supramunicipals per tractar temes comuns que puguin beneficiar el món local i la ciutadania. S'hi han abordat qüestions relacionades amb la situació de sequera que afecta Catalunya, l'educació, la sanitat i els serveis socials. 

La trobada també ha servit per reunir-se amb els presidents i presidentes dels diferents grups polítics presents al govern de la Diputació de Barcelona. 

Prèviament, i aprofitant l'estada a la seu de la corporació barcelonina, els quatre presidents i presidentes de les diputacions catalanes han pogut visitar en primícia l'exposició «Un mar obert a tothom», ubicada al vestíbul de Can Serra de Barcelona, i que s'obrirà al públic demà divendres, 5 d'abril. 

La mostra fotogràfica, amb imatges sobre què significa el mar per a l'ésser humà, és una activitat oficial del congrés Ocean Decade, que organitzen les Nacions Unides a Barcelona i la Comissió Intergovernamental de l'Oceà de la UNESCO. Es podrà visitar, gratuïtament, fins al 25 d'abril.