Notícies

Tres equips de la Diputació de Girona participaran els dies 6 i 7 d'abril a l'Oxfam Intermón Trailwalker

Foto : Tres equips de la Diputació de Girona participaran els dies 6 i 7 d'abril a l'Oxfam Intermón Trailwalker

La via verda de Girona, des d'Olot fins a Sant Feliu de Guíxols, serà l'escenari els propers 6 i 7 d'abril d'una nova edició de l'Oxfam Intermón Trailwalker, una marxa esportiva i solidària per equips que s'organitza a la demarcació de Girona des de l'any 2014, amb el parèntesi del 2020 a causa de la pandèmia.

La Diputació de Girona, a través del servei d'Esports, col·labora en la prova i enguany hi participa amb tres equips, integrats per vint-i-un treballadors del seu grup institucional, majoritàriament dones.

Dos equips prendran part en la prova de cinquanta-cinc quilòmetres, entre Olot i Girona. La sortida serà el dissabte 6 a les 9 del matí i hi ha un màxim de setze hores per completar el recorregut. L'altre equip participarà en la prova de deu quilòmetres, que sortirà el diumenge 7 a les 11 del matí de Santa Cristina d'Aro i arribarà a Sant Feliu de Guíxols. La prova consta d'una tercera categoria, de cent quilòmetres. 

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha rebut alguns d'aquests treballadors al claustre de la corporació i els ha desitjat sort.

Amb els fons que es recaptin, Oxfam Intermón Trailwalker desenvoluparà projectes a l'Àfrica i l'Amèrica Llatina per garantir l'accés a aigua potable a les poblacions més vulnerables, afectades per sequeres, tornados o inundacions, cada cop més habituals a causa del canvi climàtic.