Notícies

La tercera edició del Tourist Talent Management explora la satisfacció i la motivació en el món laboral

Foto : La tercera edició del Tourist Talent Management explora la satisfacció i la motivació en el món laboral

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, ha fet la cloenda de la jornada, que ha tingut lloc a la Facultat de Dret de la Universitat de Girona

Per segon any consecutiu, el Tourist Talent Management (TTM) ha tingut lloc a la ciutat de Girona. L'activitat s'ha concentrat a la Facultat de Dret de la Universitat de Girona, al campus de Montilivi, on, durant tot aquest dijous al matí, s'hi han portat a terme ponències i taules rodones en una jornada que ha dut per títol «Satisfacció i motivació en el món laboral: experiències i estratègies en el sector del turisme i l'hostaleria». 

Aquesta tercera edició de l'esdeveniment, impulsat conjuntament per la Fundació Climent Guitart, la Fundació Jordi Comas i la CETT Fundació, ha estat enfocada a entendre les bases fonamentals del benestar laboral, abordar reptes específics en la seva implementació, compartir innovacions d'èxit i posar l'accent en els desafiaments presents i futurs del benestar laboral en el sector del turisme i l'hostaleria. 

Tot plegat, per ajudar a fidelitzar el talent en la indústria més important de l'activitat econòmica de la demarcació, que suposa «gairebé el 20 % del producte interior brut (PIB) i l'11 % de l'ocupació», tal com ha recordat el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, en la cloenda. 

«El nou model de turisme a Catalunya fomenta un turisme més ètic, innovador i responsable, i això implica actuar en el principal actiu que tenim: el personal», ha explicat el president, Miquel Noguer, que hi ha afegit: «El Patronat de Turisme Costa Brava Girona fa més de catorze anys que imparteix el programa de formació "Turisme 360 graus". A més, des del 2010, impulsem la beca de recerca i investigació en turisme Yvette Barbaza, i col·laborem amb altres entitats en temes referits a la professionalització del sector».

També ha intervingut en la cloenda la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech, i hi ha assistit el diputat i vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Joan Plana. 

La jornada ha reunit empreses, professionals, administracions i representants socials de diversos àmbits i centres líders en formació, investigació i transferència de coneixement, experts en la gestió turística i amb el nexe comú del talent.