Notícies

Blanes i Lloret de Mar acullen el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques d'Handbol

Foto : Fotos: Federació Espanyola d'Handbol / J.L. Recio

El diputat d'Esports, Jordi Masquef, va participar en el lliurament de guardons d'aquest esdeveniment, que inclou esportistes en categories infantil, cadet i juvenil

Per primer cop des del 2017, les comarques gironines han estat escenari, del 2 al 7 de gener, del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques d'Handbol (CESA). L'esdeveniment, que s'ha disputat en les categories infantil, cadet i juvenil masculines i femenines, ha tingut com a seus a Blanes, Lloret de Mar, Malgrat de Mar i Calella.

La Diputació de Girona ha col·laborat en aquesta cita, que ha tingut un nivell competitiu alt i que ha generat un impacte significatiu en els àmbits esportiu, turístic i econòmic al territori ja que hi han convergit més de dues mil persones.

El diputat d'Esports, Jordi Masquef, va presenciar aquest diumenge les finals i va participar en el lliurament dels guardons i les medalles de les diferents categories a Blanes. També hi van assistir el president de la Federació Espanyola d'Handbol, Francisco V. Blázquez; el president de la Federació Catalana d'Handbol, Jaume Fort, i la cap de la Representació Territorial de l'Esport de la Generalitat a Girona, Anna Julià.

La selecció catalana ha estat la gran dominadora del campionat, amb quatre títols absoluts (infantil masculí i femení, cadet masculí i juvenil masculí). La Comunitat Valenciana es va imposar en cadet femení i Andalusia, en juvenil femení.