Notícies

El president, Miquel Noguer, en el lliurament de premis de l'última prova del Circuit Gironí de Cros 2023, a Banyoles

Foto : El president, Miquel Noguer, en el lliurament de premis de l'última prova del Circuit Gironí de Cros 2023, a Banyoles

El Circuit Gironí de Cros 2023, 32è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i 19è Trofeu Diputació de Girona, va acabar aquest diumenge a Banyoles. El parc de la Draga va acollir la cinquena i última prova de l'esdeveniment, que enguany ha tingut un calendari més comprimit, ja que ha passat de vuit a cinc proves. 

L'alcalde i president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, va participar en l'entrega dels guardons d'aquesta prova, que també va determinar els campions del circuit. També hi va ser present la cap de la Representació Territorial de l'Esport de la Generalitat a Girona, Anna Julià. 

A més de Banyoles, les altres seus del Circuit Gironí de Cros 2023 han estat Olot, Caldes de Malavella, Girona i Sant Hilari Sacalm. La competició, que va començar a principis d'octubre, comprèn totes les categories des de prebenjamins fins a veterans de més de 55 anys, tant en modalitat masculina com femenina. 

El circuit és una realitat gràcies al suport de la Diputació de Girona, el Consell Comarcal de la Selva, la Generalitat de Catalunya, els consells esportius de les comarques gironines, els ajuntaments dels municipis on han tingut lloc les proves, la Federació Catalana d'Atletisme i els clubs esportius que hi col·laboren.