Notícies

«L'art com a mitjà d'expressió i autoregulació a El Trampolí» a la Casa de Cultura 

Foto : «L'art com a mitjà d'expressió i autoregulació a El Trampolí» a la Casa de Cultura 

El Trampolí és una associació social i cultural, amb seu a la Bisbal d'Empordà, que treballa per a la plena normalització de les persones amb discapacitats psíquiques en totes les àrees de la seva vida

Els nois i noies d'El Trampolí (entitat d'atenció a persones amb discapacitats psíquiques) organitzen com cada any una exposició amb l'objectiu de donar a conèixer la feina que els membres de l'associació fan als diferents tallers als quals assisteixen durant l'any.

Enguany exposen les seves obres a la sala d'exposicions del segon pis de la Casa de la Cultura de la Diputació de Girona. Ho han fet amb l'exposició titulada «L'art com a mitjà d'expressió i autoregulació a El Trampolí», que es podrà veure fins al 9 de desembre de dilluns a divendres d'11 a 20 h, i els dissabtes d'11 a 18 h.

El Trampolí és una associació social i cultural, amb seu a la Bisbal d'Empordà, que treballa per a la plena normalització de les persones amb discapacitats psíquiques en totes les àrees de la seva vida. Ofereix una gran varietat d'activitats i de tallers a partir dels quals els usuaris treballen per millorar la seva capacitat creativa, l'autoestima i l'autonomia. 

El Trampolí és un centre pioner a Europa, que col·labora amb diferents entitats d'àmbit nacional i internacional compartint metodologies de treball i experiències.

La Diputació de Girona els ha fet una recepció durant la inauguració de l'exposició.