Notícies

Ja es poden presentar els treballs per a la quinzena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local

Foto : Foto: M. Millan

La Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya han obert la convocatòria de la quinzena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local. 

Els guardons, que tenen com a objectiu fomentar la creativitat informativa i les iniciatives per difondre informació de tipus periodístic, consten de set categories:

  • projecte de comunicació periodística
  • premsa
  • ràdio (premi Miquel Diumé)
  • televisió
  • fotografia
  • informació digital
  • comunicació institucional 

Tots els premis estan dotats amb 1.000 euros, a excepció del projecte de comunicació periodística, que té una dotació de 2.000 euros.

Els treballs han d'haver estat publicats, emesos o difosos entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2023, i es podran presentar fins al dijous 11 de gener de 2024. La recepció de treballs es farà exclusivament a través de l'adreça electrònica premiscarlesrahola@periodistes.cat.

Adjuntem les bases completes dels Premis, també disponibles, junt amb el full d'inscripció a cada categoria, en el web dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local

Properament també s'obrirà la convocatòria de la Beca dels Premis Carles Rahola, que vol fomentar la recerca i promoure la investigació sobre la comunicació local i comarcal i la història del periodisme en l'àmbit de les comarques gironines, i que convoca l'Ajuntament de Girona amb la col·laboració de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes i de la Diputació de Girona.

La Beca dels Premis Carles Rahola, dotada amb 3.000 euros, està adreçada tant a periodistes col·legiats com a estudiants universitaris que estiguin elaborant el projecte de final de grau o màster. S'hi poden presentar projectes inèdits de recerca en l'àmbit de la història del periodisme a les comarques gironines i assaigs sobre la comunicació local i comarcal, tant de mitjans escrits com audiovisuals i digitals, de les comarques gironines.

Les propostes també es podran presentar fins a l'11 de gener del 2024.