Notícies

Es presenta a la Bisbal la segona edició de l'Empordà Music Festival

Foto : Fotògraf: Eddy Kelele

El festival tindrà lloc el 29 de juliol a l'antic camp de futbol de la Bisbal d'Empordà

Aquest matí el vicepresident de la Diputació de Girona Albert Piñeira ha participat en la presentació de l'Empordà Music Festival a la Bisbal d'Empordà, que organitzen l'associació Els Voltors i l'Ajuntament de la Bisbal.

A la presentació hi han assistit també Enric Marquès, alcalde de la Bisbal d'Empordà; Agnès Gasull, consellera comarcal de Cultura del Consell Comarcal del Baix Empordà; Carles Puig, regidor de Cultura de l'Ajuntament de la Bisbal, i Pau Ferrer i Sònia Deulofeu, representants de l'associació juvenil i cultural Els Voltors, entre d'altres.

La segona edició de l'Empordà Music Festival s'ha presentat amb l'enlairament d'un globus aerostàtic amb alguns dels artistes participants, com Lildami, Buhos i la DJ Ryna, que han estat els encarregats de desplegar una pancarta amb el cartell d'aquesta edició.

El 29 de juliol, fins a cinc mil persones podran gaudir dels concerts que es faran a l'aparcament del camp de futbol vell, al costat del passeig Marimon Asprer de la Bisbal d'Empordà.

The Tyets, Suu, Dr. Prats, Lal'Ba i el DJ Carles Pérez de Flaixbac, emissora oficial del festival, són la resta de grups i intèrprets que formen el cartell d'aquesta segona edició. 

L'Empordà Music Festival (EMF) creix i es consolida com el festival popular d'estiu de l'Empordà i el Gironès. 

La música serà l'atracció principal del festival, però no l'única. Com en la primera edició, els assistents podran gaudir de diferents ambients per a cada moment de la nit. A la zona Village, podran relaxar-se; al chill-out, degustar productes gurmet de les parades de furgoteques (food trucks) i ser les estrelles del fotoreclam, entre d'altres.

Més informació a: http://www.empordamusicfestival.com/