Notícies

El diputat Joan Fàbrega a la inauguració de les obres d'Espolla

Foto : Fotògraf: Eddy Kelele

Les obres han estat cofinançades per la Diputació de Girona 

El diputat Joan Fàbrega ha participat aquest diumenge en la inauguració de diferents obres que s'han dut a terme a Espolla amb el cofinançament de la Diputació de Girona. Els actes han estat presidits per l'alcalde, Carles Lagresa, i per regidors del municipi alt-empordanès.

Les obres executades recentment han consistit en la millora del paviment de la plaça de Sant Jaume i en la finalització de les que han tingut lloc al Centre Cívic El Sindicat, al terme municipal d'Espolla, on s'ubiquen la biblioteca i la sala d'entitats, i on actualment hi ha una exposició temporal d'escultures de fusta sota el títol «Girò. Retalls de memòria». 

Durant l'acte també s'ha fet un reconeixement a Jaume Coderch, que va ser alcalde d'Espolla (1979-2011), i s'ha descobert una placa commemorativa a la façana de l'Ajuntament.

El diputat Joan Fàbrega ha destacat en la seva intervenció: «En aquests espais que requerien reformes s'ha dut a terme una tasca important per fer del vostre municipi un lloc més amable per a tothom. Les places, els carrers, no deixen de ser espais imprescindibles i punts de trobada per a la vida social i cultural del poble». 

«Amb la finalització de les obres del Centre Cívic El Sindicat, els veïns d'Espolla disposareu d'un equipament per dur a terme moltes de les activitats que organitzeu des de les associacions, des del poble i per al poble», ha manifestat el diputat.