Notícies

Sant Jordi Desvalls presenta la remodelació de l'Ajuntament, que ha comptat amb el suport de la Diputació

Foto : Fotos: M. Millan

El president, Miquel Noguer, ha visitat l'edifici i diverses obres que s'han portat a terme al municipi en els darrers mesos

L'alcaldessa de Sant Jordi Desvalls, Núria Martínez de la Casa; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el director dels Serveis Territorials de Territori, Sergi Albrich, han visitat aquest dijous al matí la remodelació de l'Ajuntament de Sant Jordi Desvalls. També hi eren presents alguns regidors del municipi. 

Les obres han consistit en la rehabilitació completa de l'edifici per millorar-ne les condicions d'accessibilitat i el servei a la ciutadania, han tingut un pressupost proper als 130.000 euros i han comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Girona.

Entre les actuacions que s'han portat a terme, en destaca la instal·lació d'un ascensor que, a banda de donar compliment a la normativa vigent sobre edificació, garantirà l'accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda. A més, s'ha traslladat l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (OMAC) a la planta baixa per facilitar l'atenció a la ciutadania. 

Els treballs també han inclòs la rehabilitació de la coberta de l'edifici, la substitució del mobiliari de les oficines municipals, la instal·lació de la xarxa i d'equips informàtics o la senyalització amb vinils informatius diversos espais. 

Posteriorment, la comitiva ha fet un recorregut per diferents actuacions que s'han portat a terme o s'estan executant a Sant Jordi Desvalls.

En aquest sentit, han visitat la Socioteca, el nou espai de trobada, lleure i lectura del municipi, que s'inaugurarà aquest dissabte. També han estat als carrers del Doctor Joher, de Francesc Macià i de l'Hospital, on s'hi ha portat a terme obres de renovació del sanejament, i han comprovat l'estat les obres de rehabilitació de l'edifici de Can Burcet, que ha d'acollir el futur centre de serveis i activitats socials del municipi. 

Al final, el president de la Diputació de Girona ha signat al Llibre d'honor de Sant Jordi Desvalls.