Notícies

Visita de la Fundació Altem a la Diputació de Girona abans de participar als Special Olympics 2023

Foto : Fotos: E. Kelele

Un grup d'esportistes, entrenadors i responsables de la Fundació Altem han visitat aquest dimecres la Diputació de Girona. El diputat d'Esports, Jordi Masquef, els ha rebut al saló de sessions i els ha desitjat sort el dia abans d'iniciar la seva participació en els Special Olympics 2023, que tindran lloc a Granollers del 30 de març al 2 d'abril. 

La Fundació Altem, de Figueres, és una entitat referent a la comarca de l'Alt Empordà en l'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. Durant la visita, el diputat ha fet entrega d'un obsequi institucional a cadascun dels assistents.

No són els únics esportistes de les comarques gironines que participaran en aquest esdeveniment. També hi prendran part esportistes del Club Esportiu El Vilar (Blanes), el Club Bàsquet Llívia, la Fundació MAP (Ripoll), el Centre Psicopedagògic Mare de Déu de Montserrat (Caldes de Malavella) i l'Associació Montseny Guilleries (Arbúcies).

En aquesta edició, la competició comptarà amb 1.500 esportistes de Catalunya, d'arreu de l'Estat i de deu països en total, amb uns equips tècnic i d'entrenadors formats per 300 persones, a més de 600 voluntaris. El seu objectiu és empoderar les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l'esport, com a vehicle per al foment de la inclusió i la integració de les persones.

L'esdeveniment està organitzat per la Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), Special Olympics Catalunya i l'Ajuntament de Granollers. La Diputació de Girona hi col·labora econòmicament.