Notícies

Tres municipis gironins, guardonats amb el Premi Catalunya a la Gestió Esportiva

Foto : Fotografies: ACGEP

El passat divendres, la Diputació de Girona va ser present a l'acte de lliurament dels VIII Premis Catalunya de la Gestió Esportiva, organitzats per l'Associació Catalana de Gestores i Gestors Esportius Professionals (ACGEP). En aquesta edició d'enguany, que va tenir lloc a l'auditori Joan Cererols de Martorell, tres dels guardons van recaure en municipis de les comarques gironines: Banyoles, Palamós i Puigcerdà.

Aquests tres municipis han estat premiats per a la gestió esportiva en l'organització de diferents esdeveniments esportius com són la 4ª etapa de la 102ª Volta Ciclista a Catalunya a Puigcerdà; el Mundial Triatló Young 2023, la 2a Setmana de l'Esport Català 2022, la 78a travessa de natació a l'Estany de Banyoles i els Campionats d'Espanya de Natació d'Aigües Obertes, a Banyoles;  i la 45a Edició de la Christmas Race, a Palamós, entre moltes d'altres iniciatives. El President de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, va assistir a l'acte com a màxim representant de la Diputació de Girona i també com alcalde de Banyoles, tot recollint el guardó que se li va atorgar al seu municipi.

Amb els Premis Catalunya de la Gestió Esportiva es pretén donar visibilitat i reconeixement a la tasca que es desenvolupa des de les institucions, empreses  i entitats en l'àmbit de la gestió esportiva a tot el territori català.

Catalunya sempre ha estat un referent en aquesta matèria, tant en el disseny, com en la gestió d'equipaments i programes esportius. I aquests tres guardons que aquest any l'ACGEP ha concedit a les comarques gironines són una prova irrefutable de que els esdeveniments que s'hi duen a terme en l'àmbit esportiu són un referent a nivell català.