Notícies

La segona edició del Tourist Talent Management analitza a Girona el futur del sector turístic

Foto : Fotos: M. Millan

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, ha fet la cloenda d'aquesta jornada de treball i reflexió

L'Espai Fundació "la Caixa" Girona ha estat l'escenari aquest dijous de la segona edició del Tourist Talent Management (TTM), que organitzen conjuntament la Fundació Climent Guitart, la Fundació Jordi Comas i la CETT Fundació. Sota el títol «El futur, a les teves mans», la jornada ha comptat amb diferents ponències i taules rodones amb l'objectiu d'abordar el futur del sector turístic. 

Enguany, l'esdeveniment ha posat el focus sobre l'atracció i la fidelització del talent, així com en la necessitat d'evolució i de canvi del sector en l'àmbit del talent, les oportunitats i reptes en la formació dels professionals. El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, en l'acte de cloenda ha aprofitat per elogiar la tasca de les tres fundacions organitzadores.  

«A Girona, i per extensió a Catalunya, hi tenim un ecosistema turístic complet. Hi ha talent, formació i empreses turístiques, grans i petites, que heu fet molt per posar en valor el sector turístic de casa nostra. Ara, el que hem de fer entre tots, és posar les eines per atraure aquest talent i enfortir encara més el sector», ha explicat el president, Miquel Noguer, que ha afegit: «El talent no només l'hem de buscar, sinó que hem d'escoltar-lo».

El TTM té l'objectiu de promoure el debat i la reflexió entre els diferents grups d'interès vinculats a la gestió del capital humà i el talent en el sector turístic. La jornada, que l'any passat va tenir lloc a Barcelona, ha reunit empreses, professionals, administracions, representants socials de diversos àmbits, centres líders en formació, investigació i transferència de coneixement, i experts en la gestió turística, tots amb el nexe comú del talent.