Notícies

Cent quaranta professionals de l'Administració local assisteixen a la jornada sobre l'impacte del projecte de la Llei de pressupostos 

Foto : Fotos: M. Millan

Organitzada per la Diputació de Girona, està dirigida a informar de les principals novetats de caràcter econòmic previstes per a l'any 2023

L'Hotel Carlemany de Girona ha estat escenari aquest divendres al matí d'una jornada sobre l'impacte del projecte de la Llei de pressupostos generals de l'Estat en l'àmbit pressupostari i de la funció pública a les entitats locals per a l'any 2023. L'objectiu és informar de les novetats de caràcter econòmic que s'hi han previst.  

Aquesta acció formativa, organitzada per la Diputació de Girona, estava adreçada a secretaris-interventors, interventors, tresorers, tècnics i altres professionals de l'Administració local. En total, n'hi han assistit cent quaranta, principalment de les comarques gironines, però també d'altres zones de Catalunya. 

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha destacat la utilitat de jornades com aquesta per a les persones que treballen en el món local: «S'hi exposen les qüestions rellevants que han de tenir en compte les entitats locals durant el 2023, tant en l'àmbit pressupostari com de la funció pública, i es donen a conèixer les mesures i altres qüestions recents que també cal considerar». 

Els dos ponents de la jornada han estat Gabriel Hurtado López, subdirector general d'Estudis i Finançament d'Entitats Locals del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, i Icíar Pérez-Baroja Verde, subdirectora general de Relacions amb altres Administracions de la Direcció General de Funció Pública.