Notícies

Inauguració de la llibreria Les Voltes Educa, al Barri Vell de Girona, amb el president de la Diputació, Miquel Noguer

Foto : Inauguració de la llibreria Les Voltes Educa, al Barri Vell de Girona, amb el president de la Diputació, Miquel Nogue

L'espai està especialitzat en llibre infantil i juvenil i de temàtica educativa, i manté l'aposta pel foment de l'ús del català

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha participat aquest dimarts a la tarda en la inauguració de la llibreria Les Voltes Educa, al carrer Mercaders de Girona. Es tracta del segon establiment d'aquestes característiques que regenta al Barri Vell la Fundació Les Voltes; l'altre és a la plaça del Vi des del 1963. 

El nou espai se centra en la venda de llibres especialitzats en el públic infantil i juvenil i el món pedagògic, però també disposa d'un programa de cursos educatius, tallers familiars i una escola de lectura per als més petits. Tot plegat, amb la voluntat de fomentar l'ús del català en aquests àmbits. 

«Vull expressar l'agraïment a Joan Matamala [impulsor del projecte Les Voltes Educa] i a la Fundació les Voltes per aquesta aposta decidida per la cultura i per la seva perseverança en la defensa de la llengua catalana. Estic convençut que aquesta llibreria es convertirà en un punt de referència per a tota la comunitat educativa», ha manifestat el president, Miquel Noguer, durant el seu torn de paraula. 

El projecte Les Voltes Educa va molt més enllà d'aquesta nova llibreria al centre de Girona. En col·laboració amb l'associació El Gebre, gestiona dues escoles bressol a les comarques gironines, a Palamós i Monells, i també organitza altres activitats centrades en la docència, la pedagogia i noves pràctiques, com la neuroeducació.