Notícies

La Diputació de Girona rep els presidents del Girona FC i Bàsquet Girona per commemorar l'ascens

Foto : Fotògraf: Pere Duran

El president Miquel Noguer i el diputat d'Esports Jordi Masquef els entreguen una placa commemorativa

La recullen els presidents dels clubs respectius, Delfí Geli i Marc Gasol

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el diputat d'Esports, Jordi Masquef, s'han reunit aquest dimarts amb el president i jugador del Bàsquet Girona, Marc Gasol, i amb el president del Girona FC, Delfí Geli, per entregar-los una placa commemorativa per l'ascens dels dos clubs gironins a l'elit.

El president de la Diputació ha entregat una placa a Marc Gasol, com a president del Bàsquet Girona, en reconeixement del mèrit d'haver aconseguit l'ascens a la Lliga ACB amb humilitat i esforç. Un projecte jove i il·lusionant que ha elevat el bàsquet masculí de les comarques gironines fins a la màxima categoria.

Miquel Noguer ha lliurat també una placa al president del Girona FC, Delfí Geli, en reconeixement del mèrit d'haver aconseguit l'ascens a Primera Divisió amb perseverança i esforç. La tossuderia i el talent han tornat a elevar el futbol masculí de les comarques gironines al màxim nivell.

La Diputació de Girona s'ha volgut afegir d'aquesta manera a les felicitacions al Bàsquet Girona i al Girona FC per portar els equips respectius a la màxima categoria.