Notícies

El vicepresident del Patronat, Jordi Masquef, defensa la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a «destinacions segures», a El món a RAC 1

Foto : El vicepresident del Patronat, Jordi Masquef, defensa la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a «destinacions segur

El diputat i vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jordi Masquef, ha participat aquest divendres al matí al programa El món a RAC 1, que s'ha emès en directe des del Museu Can Mario de la Fundació Vila Casas de Palafrugell. En la seva intervenció, s'ha referit al nou context turístic a la demarcació arran de les noves restriccions i les recomanacions derivades de la pandèmia de la COVID-19. 

Jordi Masquef ha volgut posar èmfasi en el fet que la Costa Brava i el Pirineu de Girona són «destinacions segures», tal com  ho remarca la nova campanya del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb testimonis de turistes dirigits als mercats francès, alemany, belga, neerlandès i britànic. «La professionalitat del sector, que compleix amb totes les mesures de seguretat vigents, és una garantia i ha de transmetre seguretat i confiança als visitants, perquè gaudeixin dels atractius de la nostra destinació amb la màxima tranquil·litat», ha explicat. 

Tot i admetre que les noves mesures, sobretot l'aplicació del toc de queda, han incidit en l'alentiment del ritme de reserves, considera que s'està «aguantant el cop» quant al mercat de proximitat (català, castellà i francès). 

En el programa El món a RAC 1 d'avui, també hi ha intervingut el diputat i alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer. Podeu recuperar les seves intervencions a https://www.rac1.cat/a-la-carta/el-mon.