Notícies

El programa Ddgi.tv explica la cerca de talent, les ofertes de feina i els objectius de desenvolupament sostenible a la Diputació

Foto : El programa Ddgi.tv explica la cerca de talent, les ofertes de feina i els objectius de desenvolupament sost

La diputada de Recursos Humans, Roser Estañol, i el diputat de Desenvolupament Sostenible i de Contractació Pública, Joan Fàbrega, seran els protagonistes a Televisió de Girona el dijous 1 de juliol a les 22 h. 

El vuitè programa Ddgi.tv, que pretén mostrar i explicar tot allò que fa la Diputació de Girona per als municipis i la ciutadania, s'emetrà l'1 de juliol a les 22 h per Televisió de Girona. El dedicarà a l'organització dels recursos humans de la  institució i a l'aposta que fa la corporació pel desenvolupament sostenible.

En aquest programa, a diferència dels anteriors, s'entrevisten dos diputats del govern de la Diputació de Girona. En concret, la diputada de Recursos Humans, Roser Estañol, i el diputat de Desenvolupament Sostenible i de Contractació Pública, Joan Fàbrega.

Roser Estañol parlarà d'una àrea que, arran de la pandèmia, ha experimentat molts canvis, com ara l'arribada del teletreball. També es coneixerà de quines eines disposa l'Administració publica per buscar talent i les ofertes de feina que ofereix. Així mateix, explicarà que, dels tres-cents treballadors de la Diputació, gairebé el 54 % són dones, i que pel que fa a la categoria de caps de servei, que són el rang més alt, hi ha pràcticament paritat entre homes i dones.

En la segona entrevista, Joan Fàbrega explicarà què són els ODS (objectius  de desenvolupament sostenible) i com, amb un petit esforç, es poden implementar en totes les tasques i serveis de l'Administració i també en la vida quotidiana dels ciutadans. També informarà sobre què és la Demarcació Sostenible DDGI 2030.

Es pot accedir al setè programa de Ddgi.tv a través de l'enllaç: 
https://www.youtube.com/watch?v=LKBIFeEnYJw&list=PLk6d0RAoDK4c95AgsKNVC1kUtpudaY5_o&index=7