Notícies

Albert Piñeira destaca el positivisme de Joan Carles Subirats per afrontar el càncer en la presentació d'A dos pams del cel

Foto : Albert Piñeira destaca el positivisme de Joan Carles Subirats per afrontar el càncer en la presentació d'A dos pa

L'auditori Irla de la Generalitat de Catalunya a Girona ha acollit aquest dijous a la tarda la presentació del llibre A dos pams del cel, de Joan Carles Subirats. El dietari relata, en primera persona i sense embuts, la vivència del mateix autor, natural de Llançà, des que li van diagnosticar un càncer limfàtic, l'any 2018. Hi narra com va encarar una situació tan difícil, i el camí que va haver d'encarar ple d'entrebancs.

La Diputació de Girona ha col·laborat en el llibre, juntament amb l'Ajuntament de Llançà. El vicepresident segon de la corporació i diputat de Cultura, Albert Piñeira, ha participat en l'acte de presentació i ha lloat l'actitud de Subirats durant el transcurs de la malaltia: «A dos pams del cel transmet energia i positivisme. El llibre és una oda a l'optimisme, un dietari que posa en relleu que el pensament positiu sempre resistirà millor els contratemps que el negativisme». 

«Joan Carles Subirats sap plasmar, des del cor, els seus sentiments. Les reflexions i experiències que descriu en el llibre poden ajudar o esperonar moltes persones que estiguin passant un mal tràngol a la vida, no necessàriament relacionat amb la salut», ha conclòs Albert Piñeira.

Aquesta és la primera immersió literària de Joan Carles Subirats, llicenciat en psicologia de les organitzacions i del treball i amb una extensa trajectòria professional de 24 anys en el sector dels recursos humans a les empreses. 

Part dels beneficis del llibre estan destinats a la Fundació Oncolliga Girona, a la qual se li va fer entrega aquest dijous, durant l'acte de presentació del llibre, d'un xec de 1.050 euros.