Notícies

La cinquena Gala Valors en Acció premia el joc net en les activitats organitzades pels consells esportius gironins

Foto : Fotos: M. Millan

L'esdeveniment, associat als Jocs Emporion del 2021, ha tingut lloc aquesta tarda a la Sala La Planeta de Girona i s'hi han repartit dotze guardons

La cinquena Gala de Valors en Acció ha posat aquesta tarda el punt final als actes dels Jocs Emporion del 2021. L'esdeveniment, que ha combinat el format presencial a la Sala La Planeta de Girona amb el virtual a través de la connexió en línia dels diferents premiats, ha reconegut els esportistes i els equips que han destacat pel joc net i l'exemplaritat en les activitats organitzades pels diferents consells esportius de les comarques gironines. 

La gala ha comptat amb la presència del diputat d'Esports, Jordi Masquef; el representant territorial de l'Esport de la Generalitat de Catalunya a Girona, Josep Pujols, i diferents representants dels consells esportius de la demarcació. Es tracta de Mònica Llach, tresorera del Consell Esportiu del Baix Empordà; Albert Fàbrega, vicepresident del Consell Esportiu de la Garrotxa; Anna Maria Coll, presidenta del Consell Esportiu del Gironès; Jordi Tarridas, president del Consell Esportiu del Pla de l'Estany, i Manel Fernández, president del Consell Esportiu de la Selva.

La Gala Valors en Acció té com a principal objectiu sensibilitzar i conscienciar els esportistes, els tècnics, les famílies, els directius i els tutors de joc de la importància d'un comportament cívic en un ambient esportiu. 

En la seva intervenció, Jordi Masquef ha subratllat: «L'esport fomenta l'esforç, la concentració i la disciplina, educa en el respecte a l'adversari i fomenta la creativitat i la cooperació per assolir l'objectiu de la victòria. La Diputació de Girona aposta fermament per l'educació dels més joves en l'esport perquè aquests valors no només són imprescindibles en l'àmbit esportiu, sinó en qualsevol àmbit de la vida».

En l'esdeveniment, s'hi han repartit dotze guardons. Sis han estat els premis Valors en Acció dels consells esportius, que són els següents:

  • Agrupació Esportiva Roses (l'Alt Empordà)
  • Iris Recuero Duque (el Baix Empordà)
  • Genís Grau Plana (la Garrotxa)
  • Aitor Almeida Adan (el Gironès)
  • Joan Josep Verdaguer Gironès (el Pla de l'Estany)
  • Tina, la superheroïna (la Selva). És la mascota del projecte «Eduquem en valors» 

Els altres sis guardons corresponen als premis de reconeixement especial Valors en Acció:

  • Agustí Planas Sala (l'Alt Empordà)
  • Club Tennis Llafranc (el Baix Empordà)
  • Club Atletisme Garrotxa (la Garrotxa)
  • Josep Serra Palomar (el Gironès)
  • Carlota Santamaria (el Pla de l'Estany)
  • Àrea de Pedagogia Esportiva del Futbol Base Vilobí (la Selva)

Els Jocs Emporion i la Gala Valors en Acció estan impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i compten amb el suport dels consells esportius de les comarques gironines.