Diputació de Girona
BonArt

Sol·licitud a una activitat

Per confirmar la sol·licitud a una activitat dels Programes Pedagògics cal clicar el botó de "Confirmar sol·licitud" que rebreu al vostre correu un cop omplert el següent formulari.

Seleccioneu l'ativitat a la qual voleu fer la sol·licitud

El preu de l'activiat Hostalric, capital del vescomtat de Cabrera és de 16€ per alumne. Podeu gaudir d'aquesta activitat subvencionada per 12€ per alumne omplint aquest formulari.

Recordeu que heu de reservar el dia i l'activitat amb el centre patrimonial abans de fer la sol·licitud mitjançant el formulari de la Diputació de Girona. L'entitat Atri Cultura i Patrimoni SLU us proporcionarà un codi d'inscripció que haureu de posar a continuació.
Pàgina web : www.atri.cat
Telèfon : 972470735
Correu electonic : info@atri.cat

Centre
Tutor responsalbeNo
Si
Ns/Nc
Sol·licitud de l'activitat
Hostalric, capital del vescomtat de Cabrera
Atri Cultura i Patrimoni SLU
No
Si
No
Si


   alumnes x 12€/alumne = 0€   Política de protecció de dades de la Diputació de Girona:

   1. El Responsable de Tractament de les vostres dades és la Diputació de Girona.
   2. La finalitat del tractament de les dades de caràcter personal és comunicar-vos informació rellevant i activitats referents als Pogrmes Pedagogics.
   3. Les vostres dades no seran comunicades a tercers sense previ consentiment, així com tampoc es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals.
   4. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat segons es preveu a la norma. (Més informació)

   La Diputació de Girona utilitzarà les vostres dades per a trametre-us comunicacions sobre la seva activitat que us puguin ser d'interès.

   Diputació de Girona | Programes Pedagògics i Divulgatius de la Diputació de Girona | pujada de Sant Martí, 4-5 | 17004 Girona | Tel. 972 185 000 | Fax 972 208 088