Fitxa de l'activitat

Llista d'activitats > Fitxa de l'activitat

Fundació Gala - Salvador Dalí

Pujada del Castell, 28
Figueres - Alt Empordà
Telèfon: 972677518
Fax: 972501666
difusio@fundaciodali.org
www.salvador-dali.org
fitxa de l'entitat organitzadora
Període de sol·licitud tancat

Títol:

Un castell per a Gala


Descripció breu:

Visita al castell de Púbol basada en la descoberta dels diferents animals, fantàstics i màgics, que hi podem trobar. El fil conductor de la visita és anar descobrint els espais i els elements de les diferents sales.


Lloc o equipament:

La casa museu Castell Gala Dalí de Púbol. Recorregut per les sales del castell: sala dels escuts, sala del piano, habitació i bany de Gala, habitació dels convidats, sala de vestits, office i menjador, taller, eixida, delme i jardí.


Nivell educatiu:

Educació infantil: Si

Educació primària: No

Educació secundària: No

Cicles formatius: No

Cicle inicial: No

Cicle mitja: No

Cicle superior: No

Primer cicle ESO: No

Segon cicle ESO: No

Batxillerat: No

Durada:

1 h 15 min.


Preu/alumne original:

5 €

Preu/alumne amb subvenció aplicada

2.5 €

* La subvenció de la Diputació de Girona és del 70 % del cost de l'activitat, amb un màxim de 2,50 euros/alumne per a activitats de mitja jornada i de 4 euros/alumne per a activitats d'una jornada.


Objectius:

1. Conèixer Salvador Dalí, un dels artistes més importants de la història. 2. Descobrir el castell d'una manera lúdica. 3. Observar els elements del castell com a intervenció artística de Dalí. 4. Diferenciar els espais del castell i conèixer-ne els usos. 5. Reconèixer els animals dalinians a partir de l'observació. 6. Identificar i descriure les formes, els colors i les textures dels animals que veiem durant la visita. 7. Estimular la curiositat a partir de la descoberta dels animals i del castell en general.


Descripció de l'activitat:

Visita al castell de Púbol basada en la descoberta dels diferents animals, fantàstics i màgics, que hi podem trobar. El fil conductor de la visita és anar descobrint els espais i els elements de les diferents sales.


Materials utilitzats:

Diferents imatges i fotografies d'elements del castell.


Mecanismes d'avaluació:

S'han establert diverses vies d'avaluació: una enquesta per als mestres, l'enquesta de l'educador i l'avaluació de la responsable del Servei Educatiu a partir d'aquestes dues valoracions. Revisió periòdica de les propostes educatives i dels treballs dels educadors.


Observacions:

Aquesta visita està especialment pensada per als nens d'infantil com a primera aproximació a la vida i l'obra de Salvador Dalí, sobretot per als nens de P3 i P4. Tant la durada de la visita com les dimensions del castell i el fil conductor de la visita són molt apropiats per als nens d'infantil.