Programa 2023-2024

Fitxa de l'activitat

Llista d'activitats > Fitxa de l'activitat

Associació Atzagaia

C/ Pau Casals, núm. 9
Bisbal d'Empordà, la - Baix Empordà
Telèfon: 628819820
Fax: -
atzagaia@gmail.com
www.atzagaia.cat
fitxa de l'entitat organitzadora
Període de sol·licitud tancat

Títol:

Les aventures de l'Atza


Descripció breu:

El conte de l'Atza i el clan Curculla ens portarà a descobrir com vivien els humans de la prehistòria. Ajudarem l'Atza a trobar les pedres foguera i els minerals per pintar a la seva cova. Quan ho aconseguim, pintarem i ens farem un collaret com el de l'Atza.


Lloc o equipament:

Centre escolar.


Nivell educatiu:

Educació infantil: Si

Educació primària: No

Educació secundària: No

Cicles formatius: No

Cicle inicial: No

Cicle mitja: No

Cicle superior: No

Primer cicle ESO: No

Segon cicle ESO: No

Batxillerat: No

Durada:

Mitja jornada.


Preu/alumne original:

6 €

Preu/alumne amb subvenció aplicada

3.5 €

* La subvenció de la Diputació de Girona és del 70 % del cost de l'activitat, amb un màxim de 2,50 euros/alumne per a activitats de mitja jornada i de 4 euros/alumne per a activitats d'una jornada.


Objectius:

1. Acostar altres gèneres de vida als infants. 2. Experimentar amb recursos naturals i objectes artesanals. 3. Descobrir les primeres manifestacions artístiques dels humans.


Descripció de l'activitat:

L'activitat s'inicia amb un conte que té com a protagonista l'Atza, una noia de la prehistòria. A través de la narració, descobrirem el paisatge, la fauna, les eines i l'art d'aquest període. Els infants pintaran amb pigments minerals i es faran un collaret de petxines.


Materials utilitzats:

Escenografia per a la narració del conte. Per a l'activitat artística: imatges d'art rupestre i reproduccions d'art moble, pigments minerals, plomes i tampons de pell. Per a l'ornamentació: pedres sorrenques, cordill vegetal i curculles.


Mecanismes d'avaluació:

Enquestes del mateix programa «Indika» i sistema d'avaluació interna mitjançant enquestes al professorat i reunions de l'equip.


Observacions: