Programa

Fitxa de l'activitat

Llista d'activitats > Fitxa de l'activitat

Museu de la Mediterrània - Ajuntament de Torroella de Montgrí

C/ d'Ullà, 31
Torroella de Montgrí - Baix Empordà
Telèfon: 972755180
Fax: -
educacio@museudelamediterrania.cat
www.museudelamediterrania.cat
fitxa de l'entitat organitzadora
Període de sol·licitud tancat

Títol:

Mediterranean Museum: Guided Tour


Descripció breu:

The Museum of the Mediterranean offers an educational, participatory and interactive space at which to discover the extraordinary natural and cultural diversity of the Mediterranean area. The example of the local surroundings is used to introduce visitors to sounds and music, the aromas, the animals that live there and its history so they can find out what the Mediterranean is all about.


Lloc o equipament:

Exposició permanent del Museu de la Mediterrània


Nivell educatiu:

Educació infantil: Si

Educació primària: Si

Educació secundària: Si

Cicles formatius: Si

Cicle inicial: Si

Cicle mitja: Si

Cicle superior: Si

Primer cicle ESO: Si

Segon cicle ESO: Si

Batxillerat: Si

Durada:

1.30 hores


Preu/alumne original:

4.25 €

Preu/alumne amb subvenció aplicada

1.75 €

* La subvenció de la Diputació de Girona és del 70 % del cost de l'activitat, amb un màxim de 2,50 euros/alumne per a activitats de mitja jornada i de 4 euros/alumne per a activitats d'una jornada.


Objectius:

Visita al Museu en llengua anglesa per afavorir l'assimilació i la incorporació del vocabulari dels continguts principals del Museu. Objectius: 1. Descobrir l'àmbit mediterrani a partir dels continguts del Museu, a través dels sentits i potenciant la participació dels alumnes; 2. Promoure un discurs de respecte per la diversitat cultural, el diàleg i la cultura de la pau com a únic camí per a la resolució de problemes entre les persones i els pobles de la Mediterrània.


Descripció de l'activitat:

Es visita l'exposició permanent del Museu en llengua anglesa, d'una manera participativa, amb l'objectiu de mostrar l'extraordinària diversitat natural i cultural de l'espai mediterrani. Partint de l'exemple del territori proper, a través dels sentits escoltarem els sons i les músiques, flairarem les aromes i tocarem la història. Es treballen els tres eixos fonamentals del discurs del Museu: el paisatge mediterrani, les persones que viuen en aquest paisatge i la cultura i la música com a fils conductors del Museu. L'activitat es clou amb un audiovisual que ens apropa al paisatge, a les persones que hi viuen i als reptes d'avui de la Mediterrània, alhora que es fa una crida al respecte cultural i al diàleg.


Materials utilitzats:

El material propi de les sales d'exposició del Museu i targetes d'aprenentatge per potenciar la participació durant l'activitat.


Mecanismes d'avaluació:

Avaluació contínua en el transcurs de l'activitat amb l'observació de l'actitud i la participació dels alumnes. Sistema d'avaluació qualitatiu que permet interpretar els impactes de l'activitat educativa vinculada al patrimoni per tal de millorar el servei educatiu. Aquesta avaluació tindrà en compte l'opinió dels alumnes, dels docents i dels educadors.


Observacions:

S'adaptarà el nivell d'anglès a cada grup. Podeu concertar una reunió prèvia amb l'àrea educativa del Museu per adaptar al màxim la visita.
Preu mínim per grup equivalent a 15 alumnes