Diputació de Girona

Fitxa de l'activitat

Llista d'activitats > Fitxa de l'activitat

Fundació Gala - Salvador Dalí

Pujada del Castell, 28
Figueres - Alt Empordà
Telèfon: 972677518
Fax: 972501666
difusio@fundaciodali.org
www.salvador-dali.org
fitxa de l'entitat organitzadora

La Fundació Gala-Salvador Dalí romandrà tancada del 13/09/20 fins a la primavera de 2021. No es podran realitzar activitats durant aquset període.

Títol:

Dalí: animació amb stop-motion


Descripció breu:

L'stop-motion és una tècnica que consisteix a capturar fotografies consecutives d'un objecte movent-lo una mica entre fotografia i fotografia. D'aquesta manera, visualitzant les fotografies ràpidament, sembla que l'objecte es mou. Crea el teu stop-motion amb l'artista Petra Vlasman!


Lloc o equipament:

El centre educatiu.


Nivell educatiu:

Educació infantil: No

Educació primària: Si

Educació secundària: No

Cicles formatius: Si

Cicle inicial: No

Cicle mitja: No

Cicle superior: Si

Primer cicle ESO: Si

Segon cicle ESO: Si

Batxillerat: No

Durada:

2 hores.


Preu/alumne original:

5 €

Preu/alumne amb subvenció aplicada

2.5 €

* La subvenció de la Diputació de Girona és del 70 % del cost de l'activitat, amb un màxim de 2,50 euros/alumne per a activitats de mitja jornada i de 4 euros/alumne per a activitats d'una jornada.


Objectius:

1. Submergir-se en el surrealisme; 2. Aprendre algunes de les creacions de Salvador Dalí utilitzant la imatge en moviment, com feia ell; 3. Traslladar Salvador Dalí a l'aula per convertir-la en un taller creatiu; 4. Desenvolupar la imaginació per crear una obra personal i única en equip.


Descripció de l'activitat:

L'stop-motion és una tècnica que consisteix a capturar fotografies consecutives d'un objecte movent-lo una mica entre fotografia i fotografia. D'aquesta manera, visualitzant les fotografies ràpidament, sembla que l'objecte es mou.


Materials utilitzats:

IPads, mòbils, llibres, imatges, cartolines, trípodes, revistes, diaris, tisores i l'aplicació gratuïta Stop Motion Studio.


Mecanismes d'avaluació:

Enquesta per als docents i per a l'educador/a.


Observacions:

Taller especialment pensat per realitzar als centres que per algun motiu no es poden desplaçar al Museu Dalí. També molt adequat com a complement a una visita al Museu.


Diputació de Girona | Programes Pedagògics i Divulgatius de la Diputació de Girona | pujada de Sant Martí, 4-5 | 17004 Girona | Tel. 972 185 000 | Fax 972 208 088