Fitxa de l'activitat

Llista d'activitats > Fitxa de l'activitat

EducArt, Serveis Educatius i Culturals, SL

C/ Antoni Llopis, 6, 1er, 5a
Olot - Garrotxa
Telèfon: 972903822
Fax: 972273228
info@educart.biz
www.educart.cat
fitxa de l'entitat organitzadora
Període de sol·licitud tancat

Títol:

Revelem els misteris del camp dels ninots!


Descripció breu:

Vols descobrir petjades d'animals que van viure a Caldes fa milions d'anys o fins i tot descobrir esquelets sencers? Al taller de l'Espai Aquae podràs ser paleontòleg o paleontòloga i descobrir secrets del volcà de Caldes i de les seves aigües.


Lloc o equipament:

Espai Aquae de Caldes de Malavella.


Nivell educatiu:

Educació infantil: No

Educació primària:

Educació secundària:

Cicles formatius: No

Cicle inicial: No

Cicle mitja: No

Cicle superior: Si

Primer cicle ESO: No

Segon cicle ESO: No

Batxillerat: No

Durada:

2 hores.


Preu/alumne original:

7 €

Preu/alumne amb subvenció aplicada

4.5 €

* La subvenció de la Diputació de Girona és del 70 % del cost de l'activitat, amb un màxim de 2,50 euros/alumne per a activitats de mitja jornada i de 4 euros/alumne per a activitats d'una jornada.


Objectius:

1. Descobrir curiositats al voltant de l'aigua de Caldes de Malavella i com ha influït en la vida dels habitants de Caldes des de fa milions d'anys. 2. Descobrir com era Caldes fa milions d'anys per entendre com és actualment. 3. Aproximar-se al patrimoni com a font de coneixement de com es vivia abans. 4. Gaudir del patrimoni de Caldes mitjançant un taller experimental.


Descripció de l'activitat:

L'activitat té dues parts: una es desenvolupa dins el centre de l'Espai Aquae a les sales d'exposició permanent i l'altra es desenvolupa a l'espai del taller on els i les alumnes podran excavar i fer de paleontòlogues, descobrir esquelets d'animals que van viure fa milions d'anys, així com descobrir quin era l'hàbitat d'aquella època.


Materials utilitzats:

El material utilitzat seran eines i estris d'excavació propis del taller, i també fitxes per interpretar les troballes i els continguts dels plafons del centre amb els dibuixos que ajuden a interpretar els continguts.


Mecanismes d'avaluació:

L'avaluació es farà mitjançant les enquestes del programa Indika, i també abans de marxar amb una reflexió amb els alumnes i les alumnes sobre l'activitat i posteriorment amb un missatge personalitzat per als i les docents.


Observacions: