Programa 2023-2024

Fitxa de l'activitat

Llista d'activitats > Fitxa de l'activitat

Ajuntament de Lloret de Mar

Plaça de la Vila, 1
Lloret de Mar - Selva
Telèfon: 972349573
Fax: x
patrimonicultural@lloret.cat
patrimoni.lloret.cat
fitxa de l'entitat organitzadora
Període de sol·licitud tancat

Títol:

Perduts als jardins de Santa Clotilde


Descripció breu:

Cicle mitjà EP: Els jardinssón plens de plantes que amaguen informació, ens ajudes a trobar-la? Mitjançant un joc de descoberta, l'alumnat es convertirà en detectius que investigaran el món que hi ha amagat als jardins. Ciclesuperior EP: Quantes plantes!I les estàtues? Entre tants elements ens hem perdut! Si vols trobar les pistes que t'ajudaran a sortir, cal que hi posis tots els sentits. Mitjançant un joc d'orientació, l'alumnat es convertirà en guies d'aquest fascinant jardí.


Lloc o equipament:

Jardins de Santa Clotilde


Nivell educatiu:

Educació infantil: No

Educació primària: Si

Educació secundària: No

Cicles formatius: No

Cicle inicial: No

Cicle mitja: Si

Cicle superior: Si

Primer cicle ESO: No

Segon cicle ESO: No

Batxillerat: No

Durada:

2 h


Preu/alumne original:

6 €

Preu/alumne amb subvenció aplicada

3.5 €

* La subvenció de la Diputació de Girona és del 70 % del cost de l'activitat, amb un màxim de 2,50 euros/alumne per a activitats de mitja jornada i de 4 euros/alumne per a activitats d'una jornada.


Objectius:

Visitar un indret patrimonial. Apropar-se al món de la natura mitjançant un joc de pistes. Observar diferents flors, plantes i arbres. Comparar diferents parts de les plantes per tal d'identificar-les. Elaborar els treballs i exercicis tenint en compte les pautes que s'han donat prèviament. Aprendre a estimar el patrimoni històric i natural.


Descripció de l'activitat:

Cicle mitjà d'educació primària: Els jardins són plens de plantes que amaguen informació, ens ajudes a trobar-la? Mitjançant un joc de descoberta, l'alumnat es convertirà en detectius que investigaran el món que hi ha amagat als jardins. Cicle superior d'educació primària: Quantes plantes! I les estàtues? Entre tants elements ens hem perdut! Si vols trobar les pistes que t'ajudaran a sortir, cal que hi posis tots els sentits. Mitjançant un joc d'orientació, l'alumnat es convertirà en guies d'aquest fascinant jardí.


Materials utilitzats:

Dossier del professorat, fitxes per a l'alumnat, attrezzo, material de papereria divers.


Mecanismes d'avaluació:

Valoració de l'actitud de l'alumnat. Valoració del treball en grup, Valoració de la capacitat deductiva i relacional de l'alumnat. Valoració de la participació de l'alumnat.


Observacions: