Sessió 5 - Construint el futur de la restauració
Descripció
A càrrec de Josep Roca, cap de sala, sommelier i copropietari d’El Celler de Can Roca.
Un dels sectors que més ha patit la crisi provocada per la pandèmia ha estat, sense dubte, el de la restauració. La paraula resiliència ha estat molt present també entre els centenars de persones que lideren establiments d’aquest tipus. Ara mirem cap al futur: quins aprenentatges ens deixa aquesta situació? Com ens hem de reinventar?
Josep Roca és propietari d’un dels millors restaurants del món. L’any 2004 va ser guardonat amb el Premi Nacional de Gastronomia com a millor maître de sala i el 2010 com el millor sommelier. Ha estat reconegut com a millor sommelier el 2005 i el 2011 per l’Acadèmia Internacional de Gastronomia.
•Taula rodona
Blanca Costa, cofundadora i directora de BdeGust Beer, un projecte de cervesa artesana compromesa amb la societat, una empresa social que té com a objectiu contractar persones en risc d’exclusió social. Segons National Geographic, produeix una de les cerveses joves més prometedores.
Arturo Franco, restaurador propietari del restaurant de cuina mexicana Maguey, situat al centre històric de Girona.
Amb la participació de Josep Roca i moderada per Mohamed El Amrani, president de l'Associació per a la cooperació al desenvolupament Azahara.
Una conversa inspiradora i emocionant amb Josep Roca i els responsables de dues empreses del nostre territori, que encarnen sens dubte la passió per la innovació, l’emprenedoria i el canvi.
Clausura institucional
Sr. Jordi Viñas, Alcalde de Salt
La proposta està organitzada per la Diputació de Girona, en el marc del programa d’emprenedoria CO-CREIX, per l’Ajuntament de Salt, el Coworking i Viver d’empreses creativocultural i l’Espai Municipal d’Ocupació, i compta amb la col·laboració de l’Associació Azahara. L’esdeveniment rep el finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.
Organitza
Salt
Contacte
elviver@salt.cat · 972 249 170Voleu rebre alertes de formacions similars?
Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.