Sessió 4 - E-commerce: una oportunitat per al comerç local

Data d’inici 03/06/2021
Data de finalització 03/06/2021
Horari 13:00-14:30

Descripció

A càrrec d' Emma Llensa, consultora empresarial, formadora i conferenciant especialitzada en estratègia digital i captació de clients.

 

Presentació a càrrec de Salima Abdessamie, coordinadora de projectes socials i comunitaris a l'Associació Azahara.

 

La transformació digital i tecnològica s’ha accelerat els últims mesos de forma inesperada. Quin paper té el comerç electrònic en aquest nou paradigma? Com es pot reinventar el comerç local? 

 

Emma Llensa, emprenedora en el sector cultural, parlarà de com el comerç electrònic ha suposat una estratègia de resiliència en temps de pandèmia per al comerç local. Ha col·laborat i col·labora en diversos mitjans de comunicació com TV3, els diaris Ara, Le Monde, El País i El Mundo, la revista Yorokobu i RNE.

La proposta està organitzada per la Diputació de Girona, en el marc del programa d’emprenedoria CO-CREIX, per l’Ajuntament de Salt, el Coworking i Viver d’empreses creativocultural i l’Espai Municipal d’Ocupació, i compta amb la col·laboració de l’Associació Azahara. L’esdeveniment rep el finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

Sessió 4 - E-commerce: una oportunitat per al comerç local
Salt

Organitza

Salt

Format En línia
Preu Gratuït amb inscripció prèvia
Persones destinatàries Treballadores, Aturades, Empresàries, Emprenedores
Certificat d’assistència No
Pràctiques a l’empresa No
Família ALTRES

Voleu rebre alertes de formacions similars?

Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.