REACTIVEM EL BAIX MONTSENY

Data d’inici 25/01/2021
Data de finalització 25/01/2021
Durada 3 hores
Horari A les 6 de la tarda

Descripció

L’Àgora empresarial del Baix Montseny és una iniciativa en el marc del Pla Estratègic que aposta per donar un suport real al teixit empresarial a partir de les demandes que plantegeu. Per tant, continuem amb el propòsit sincer d’escoltar, de sortir dels ajuntaments per col·laborar en projectes que atenguin les necessitats compartides del teixit empresarial local. 

Així, ens plau convidar-vos a l’Àgora Baix Montseny que tindrà lloc el proper dia dilluns 25 de gener de 2021 a les 18.00 i fins les 20.00 h, en format en línia. 

En la imatge adjunta veureu que, en la Taula Rodona que hem preparat, comptarem amb una representació de l’empresariat del territori, amb una experta en lideratge empresarial i amb el Conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Ramon Tremosa. Ara bé, l’objectiu de l’Àgora Baix Montseny és presentar-vos la feina feta al llarg del 2020 i recollir les vostres demandes d’accions a emprendre per al 2021. En aquest sentit, un cop us hagueu inscrit, rebreu una breu enquesta on podreu prioritzar les temàtiques del vostre interès: 

Amb l’Àgora Baix Montseny  volem seguir articulant un canal d’interlocució i compromís amb el teixit empresarial en el marc del desenvolupament local del Baix Montseny: una oportunitat per conèixer les demandes del teixit empresarial i donar-hi resposta.

 

Organitza

Arbúcies

Format On-line
Preu Gratuït
Persones destinatàries Treballadores, Aturades, Empresàries, Emprenedores
Certificat d’assistència No
Pràctiques a l’empresa No
Família ALTRES

Voleu rebre alertes de formacions similars?

Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.