La importància de la manipulació d'aliments, seguretat alimentària i desinfecció en temps de COVID 3a edició

Data d’inici 05/10/2020
Data de finalització 08/10/2020
Durada 14 hores
Horari 16h a 19:30h

Descripció

Conèixer com realitzar la manipulació d'aliments i la implementació de les mesures d'higiene, neteja i desinfecció tan personal com del lloc de treball 

Adquirir els coneixements establerts al RD 109/2010 relatius a la manipulació d'aliments i la importància de la reglamentació alimentària 

Conèixer els perills de contaminació d'un aliment, el seu orien, els efectes que poden ocasionar i les mesures preventives a adoptar. 

Aprendre a desenvolupar hàbits higiènics adequats per garantir la seguretat alimentària

La importància de la manipulació d'aliments, seguretat alimentària i desinfecció en temps de COVID 3a edició
Consell Comarcal de la Cerdanya

Organitza

Consell Comarcal de la Cerdanya

Persones destinatàries Treballadores, Aturades, Empresàries, Emprenedores
Certificat d’assistència No
Pràctiques a l’empresa No
Família Hostaleria i turisme

Voleu rebre alertes de formacions similars?

Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.