La importància de la manipulació d'aliments, seguretat alimentària i desinfecció en temps de COVID 3a edició
Data d’inici
05/10/2020
Data de finalització
08/10/2020
Durada
14 hores
Horari
16h a 19:30h
Descripció
Conèixer com realitzar la manipulació d'aliments i la implementació de les mesures d'higiene, neteja i desinfecció tan personal com del lloc de treball
Adquirir els coneixements establerts al RD 109/2010 relatius a la manipulació d'aliments i la importància de la reglamentació alimentària
Conèixer els perills de contaminació d'un aliment, el seu orien, els efectes que poden ocasionar i les mesures preventives a adoptar.
Aprendre a desenvolupar hàbits higiènics adequats per garantir la seguretat alimentària
Organitza
Consell Comarcal de la Cerdanya
Contacte
promocio@cerdanya.org
Persones destinatàries
Treballadores, Aturades, Empresàries, Emprenedores
Certificat d’assistència
No
Pràctiques a l’empresa
No
Família
Hostaleria i turisme
Voleu rebre alertes de formacions similars?
Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.